Bodem onderhoud 5 + 6 april

Zwembad de kiefer

Zwembad de Kiefer bestaat uit een 25 meter bad waarin u op verschillende tijden heerlijk baantjes of recreatief vermaak kunt vinden. Er is een peuterbad waar de allerkleinsten lekker kunnen spetteren. Daarnaast worden er allerlei sportieve activiteiten gehouden voor jong en oud!

april 4, 2022

Update bodemonderhoud 5 april 21:30 uur

Helaas moeten wij meedelen dat we een tegenslag hebben bij de werkzaamheden aan de beweegbare bodem.
De bodem staat woensdag 6 april op 1.25m, de luie trap is helaas niet te gebruiken. Onze activiteiten kunnen wel doorgaan.
De werkzaamheden zullen komende dagen hervat worden dus hou onze media kanalen in de gaten.
Onze excuses voor het ongemak.

 

 Update 5 april 16:00 uur!

De werkzaamheden zijn bijna afgerond. Vanavond vinden tussen 18:00-19:30 uur nog de laatste handelingen plaats. Daardoor kan er dan geen gebruik wordt gemaakt van het ondiepe gedeelte. De HIT les komt te vervallen. Banenzwemmen is vanaf (ongeveer) 19:30 uur wel weer mogelijk over de lengte van het bad.
Woensdag zullen er geen werkzaamheden meer plaatsvinden en is het zwembad geopend volgens reguliere programma. 

Dinsdag 5 en woensdag 6 april worden er onderhoudswerkzaamheden aan de beweegbare bodem uitgevoerd.

Dinsdag 5 april kunt u t/m 18:00 uur ‘gewoon’ gebruik maken van het zwembad en merkt u niks van de werkzaamheden. Hoe de openstelling dinsdagavond en woensdag tot 09:00 uur is kunnen wij nu nog niet aangeven. We verwachten dat we woensdag vanaf 09:00 alle activiteiten weer volgens normale programmering uit kunnen voeren.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.